Rocking Residence Rocking-residence-bomb-contra-rr3300-koptelefoon

€49,99
Incl. btw
De eerste koptelefoon uit de luxe lijn van dit merk, de Rocking Residence BoMB Contra is nu verkrijgbaar bij KoptelefoonPlaza!!En wat een prachtig exemplaar is het geworden! Zwart met enkele carbon details en een verbluffend ontwerp!

Rocking Residence heeft bij deze koptelefoon niet alleen de nadruk gelegd op de geluidskwaliteit maar ook het gebruiksgemak voor DJ's. Met de verstelbare oorkussens is dit de ideale koptelefoon voor iedereen die zich een DJ mag noemen! Zie hieronder hoe het slimme ontwerp van de BoMB Contra koptelefoon werkt.


Rocking Residence

Rockting Residence (RocRes) is een nieuw initiatief van Sweex. Beiden merken willen vernieuwend zijn, en dat lukt. De Rocking Residence koptelefoons zijn gebaseerd op de Haagse graffitibeweging uit de jaren ’90 (Rocking Residence), de gave graffities van deze beweging werkten als inspiratiebron voor deze Rocking Residence Koptelefoon Serie en dat zie je terug.

RocRes is in korte tijd aan enorme bekendheid gekomen. Dit komt mede door de oprichters (Renée Vervoorn en Regina Romeijn), maar met name doordat Bekend Nederland steeds vaker met een hippe RocRes koptelefoon wordt gesignaleerd. Ben Saunders (Voice of Holland) en Don Diablo (DJ) maken al dankbaar gebruik van de Rocking Residence Koptelefoons. Door de commerciële achtergrond van Regina, de ervaring in de muziekwereld van Renée en de krachtenbundeling met Sweex is Rocking Residence nu al uitgegroeid tot een succesvol, modebewust merk!

Specificaties

- Hoofdbeugel
- Oorafsluitend
- Stereo geluid
- Frequentiebereik 10 - 25 kHz
- Impedantie 32 Ohm
- 3,5 mm en 6,3 mm (jack) plug
- 3,8 m kabel
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »