Rocking Residence Rocking Residence rocking-residence-wooh-tribal-koptelefoon

€19,95
€24,95
Incl. btw
Rocking Residence Wooh! Tribal Koptelefoon

De hippe Rocking Residence Wooh!-lijn is nu ook verkrijgbaar bij KoptelefoonPlaza! Deze trendy koptelefoons zijn geschikt voor jong en oud. De lijn bestaat uit vrolijke, kleurrijke koptelefoons waarmee je gezien mag worden.

De koptelefoons zorgen ervoor dat je alleen je eigen muziek hoort, en de irritante omgevingsgeluiden worden buitengesloten. Op deze manier zorgt de Rocking Residence Wooh!-lijn ervoor dat jij optimaal kunt genieten van je muziek. De fraai vormgegeven koptelefoons geven niet alleen een kraakhelder geluid, maar zijn ook nog eens scherp geprijst. Ideale combinatie dus!  

De headphones van de Wooh!-serie  combineren lifestyle met geluid. Tegenwoordig is de koptelefoon een lifestyle assecoire, en daar speelt de Wooh! serie slim op in.

En daar maakt deze Rocking Residence Wooh!-lijn gebruik van!  

Wooh!: Reflects your style, respects your Music!

Rocking Residence

Rockting Residence (RocRes) is een nieuw initiatief van Sweex. Beiden merken willen vernieuwend zijn, en dat lukt. De Rocking Residence koptelefoons zijn gebaseerd op de Haagse graffitibeweging uit de jaren ’90 (Rocking Residence), de gave graffities van deze beweging werkten als inspiratiebron voor deze Rocking Residence Koptelefoon Serie en dat zie je terug.

RocRes is in korte tijd aan enorme bekendheid gekomen. Dit komt mede door de oprichters (Renée Vervoorn en Regina Romeijn), maar met name doordat Bekend Nederland steeds vaker met een hippe RocRes koptelefoon wordt gesignaleerd. Ben Saunders (Voice of Holland) en Don Diablo (DJ) maken al dankbaar gebruik van de Rocking Residence Koptelefoons. Door de commerciële achtergrond van Regina, de ervaring in de muziekwereld van Renée en de krachtenbundeling met Sweex is Rocking Residence nu al uitgegroeid tot een succesvol, modebewust merk! Over enkele maanden komt zelfs alweer een luxe lijn uit..
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »