Urbanears plattan-dark-grey-hoofdtelefoon

€59,95
Incl. btw
Niet op voorraad
De Plattan dark grey is samen met de Plattan black de wat serieuzere versies van de Plattan serie. Deze wat donkerdere kleuren zijn voor de mensen die het wat minder hebben op de felle en lichtere kleuren van Urbanears, maar wel een koptelefoon willen met het unieke Plattan concept. Voor deze mensen is er nu ook de Plattan dark grey. Een mooie volle grijze kleur die allesbehalve standaard is.  


Ga jij voor opvallend en voor een optimale ervaring van je muziek, zonder dat je daarbij afgeleid wordt van je omgeving ? Dan ga je voor de Plattan hoofdtelefoons van Urbanears. Deze trendy hoofdtelefoons zijn overal te gebruiken en geven een nieuwe dimensie aan je muziek. De Plattan beschikt over 40mm driver units die samen een capaciteit van 120db produceren. Door de hinge constructie blijft de hoofdtelefoon goed zitten en dankzij de zachte hoofdband merk je niet eens dat er iets op je hoofd zit ! Dankzij een plug in de oorkussens is het zelfs mogelijke om een externe hoofdtelefoon of oordopjes aan jou eigen hoofdtelefoon te koppelen zodat je samen met iemand anders van je muziek kan genieten. Natuurlijk beschikken de Plattan hoofdtelefoons ook over een handsfree microfoon waardoor je altijd makkelijk in contact blijft met je vrienden, zonder dat je daarvoor jou hoofdtelefoon hoeft af te zetten. Kies jou favoriet uit de verschillende modieuze kleuren en wordt lid van de Plattan familie !


Het merk Urbanears kent zijn oorsprong in de Scandinavische hooglanden in Noord-Europa. Het doel van Urbanears is simpel, kleur en stijl brengen in muzikale wereld. Dit doet Urbanears door 3 unieke collecties op de markt te brengen namelijk de Plattan, Tanto en Medis. Niet alleen zijn deze collecties uniek in design, maar ook worden al deze hoofdtelefoons in unieke kleuren uitgebracht ! Dat uiterlijk niet alles is bewijst Urbanears wel met de hoge kwaliteit technologie die verstopt zit in de koptelefoons. Alle collecties zijn erop gericht om de gebruiker zo optimaal en comfortabel mogelijk van zijn muziek te kunnen genieten. Daarnaast kijkt Urbanears naar de toekomst, zowel in technologisch opzicht als maatschappelijk. Ieder geluidsapparaat van Urbanears komt met een sterke handsfree microfoon. Hierdoor dienen de apparaten zich perfect voor je telefoon ! Daarnaast zijn alle grondstoffen en productiewijzen gebaseerd op het tegenwoordig zo belangrijke maatschappelijk verantwoord ondernemen. Haal jou favoriet en kleur nu op bij hoofdtelefoonplaza !
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »