WeSC oboe-solid-white-koptelefoon

€54,95
Incl. btw
De WeSC Oboe hoofdtelefoon serie is verreweg de populairste serie uit de gehele collectie. Bij het vormgeven van deze serie hoofdtelefoons heeft WeSC zich laten inspireren door de jaren ’60. De Oboe serie is te herkennen aan haar unieke oorschelpen die tevens zeer comfortabel zitten door de zachte oorkussens. De perfecte aansluiting met je oren zorgt ervoor dat geen enkel toontje aan je oren zal ontsnappen. Tevens zijn de oorschelpen instelbaar op de grote van je hoofd, zodat vrijwel iedereen deze hoofdtelefoon voor elke gelegenheid kan dragen.

WeSC staat voor “WE are the Superlative Conspiracy” en is een street fashion brand wat sinds 1999 de markt veroverd met haar opvallende collectie kleding en hoofdtelefoons. Inmiddels is WeSC uitgegroeid tot een van de grootste street-brands in de markt. De WeSC spullen zijn inmiddels verkrijgbaar bij 1500 verkooppunten in 22 landen. Het merk is te herkennen aan haar opvallende stijlen en kleuren, vaak geinspireerd uit de jaren 60, en maken van WeSC een opvallend maar uniek merk.

De Oboe Solid White hoofdtelefoon is helemaal wit. Deze hoofdtelefoon ziet er heel goed uit en de geluidskwaliteit is super goed!
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »