SMS by 50 cent street-by-50-blue-koptelefoon

€249,95
Incl. btw
Niet op voorraad
Street by 50 koptelefoon heeft een professioneel getuned kwaliteit. De hoofdtelefoon haalt alle heldere, hogere en diepste klanken! Verbeterde bass en ultra zachte memory foam oorschelpen zorgen voor een comfortabele rit, ongeacht waar je heen gaat.

Rapper 50cent, oftewel de steenrijke Curtis Jackson, brengt net als zijn collega rappers Dr Dre, JayZ en inmiddels ook RZA een eigen koptelefoon op de markt. 50cent heeft centjes genoeg om zijn super headphone wereldwijd in de markt te zetten en hij zou zelfs de ontwikkeling van deze prachtige hoofdtelefoon zelf hebben gefinancierd.

In januari 2011 hoorden we al van deze 50Cent koptelefoon, toen zou hij nog onder de merknaam "Sleek Audio" worden geproduceerd. Uiteindelijk heeft rapper, acteur en zakenman Curtis Jackson besloten om alles zelf te (laten) doen. Van design tot productie.


SMS by 50 is een eerste klas audio-hoofdtelefoon en accessoires merk. SMS Audio LLC is gewijd aan het verbeteren van de manier waarop mensen muziek ervaren. SMS Audio combineert technologie, functie en stijl aan het hoogste niveau!
Specificaties:
- Professioneel tuned 40mm driver
- Professionele studio geluid
- High-end styling
- Verbeterde bass
- Zachte memory foam kussen
- Passieve noise cancellation

Inclusief:
- Afneembare kabel met microfoon
- Carry case
- Vliegtuig plug adapter
- Soft-touch schoonmaakdoek
- Eigenaren handleiding
- Product brochure
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »